Početna Škola karatea Škola sporta Škola tenisa Škola fudbala Fitness centar Kontakt
SPORTSKI DUH
VITEZOVA


Skola karatea vitez
Karate klub Vitez pristupnica
Skola sporta vitez
VREME DANAS

Skola tenisa vitez
Fitness centar
KURSNA LISTAIzrada sajta
Kapiten K.K "VITEZ"
Darko Vulović

Karate klub vitez
VESTI DANA


Karate klub Vitez

Skola sporta Vitez
Karate klub “Vitez” osnovao je 2000. godine Tomislav Mitić. Za stručni rad u klubu od početka osnivanja zadužen je Igor Mitić koji je sa svojim asistentima počeo sa treniranjem karatea na levoj obali Dunava. Klub je na početku osnivanja imao 20 članova da bi se početkom 2005. godine broj povećao na 180 članova. Prvi veliki sportski rezultati napravljeni su 2004. godine kada smo imali nekoliko reprezentativca Srbije, da bi 2007. godine napravili pravi podvig kada smo na takmičenju prvenstva Beograda u konkurenciji svih uzrasnih kategorija bili najuspešniji klub u obe discipline (kate i borbe). Iste godine smo bili najuspešniji klub i na prvenstvu Srbije, a zatim i na svim značajnijim turnirima (Roda kup, Beogradski pobednik, Vitez kup, Nippon top ten, Zlatni pojas…).

Kao rezulat ovih pobeda došle su i nagrade za najbolje pojedince kluba, na prvom mestu glavnom treneru kluba kome je te godine, kao još uvek aktivnom takmičaru i prvaku države u teškoj kategoriji, dodeljena uloga selektora u borbama za seniore Beogradskog karate saveza. Pored Igora Mitića, poziv za reprezentaciju Srbije su dobili takmičari Darko Vulović, Dušan Bukumirović, Andrija Stanojković, Marija Milojković, Jovan Barabaš, Aleksandra Andrić, Mladen Mladenović, Miroslav Džodić, Ana Nikolić, Duško Kostidanoski, Nikola Kujundžić, koji su najzaslužniji za to što se i dan danas karate klub “Vitez” nalazi na samom vrhu karate sporta u Srbiji. Danas su neki od njih idoli naših mlađih takmičara koji polako pristižu i pokušavaju da naprave rezultate dostojnih našem klubu.

Klub je član Beogradskog karate saveza (BKS) i Karate federacije Srbije (KFS) koji su članovi Evropske karate federacije (EKF) i Svetske karate federacije (WKF). U klubu vežbaju sve uzrasne kategorije od poletaraca do seniora. Karate klub “Vitez” svake godine organizuje jedinstveni, tradicionalni karate turnir pod nazivom “Vitez kup Srbije”, pod pokroviteljstvom opštine Palilula, kojoj dugujemo zahvalnost na razumevanju i podršci, sa kojom smo uspeli da iz godine u godinu okupimo sve veći broj dece, kvalitetnih takmičara seniorskog uzrasta i u tom pogledu pokažemo ozbiljnost rada kluba.
Sportista meseca
takmičarska grupa
Momčilo Kartalović

Skola karatea vitez
Sportista meseca
predtakmičarska grupa
Bojana Masal

Skola karatea
Sportista meseca
početnička grupa
Bogdan Ognjenović

Skola karatea
POSETITE NAS NA
Facebook-u